Terug

Waarom RIC CONNECT?

Als ondernemer wil je meters maken en vooruitkomen. De ene dag gaat dat beter en makkelijker dan de andere. Soms heb je even een klein zetje nodig, iemand om even mee te sparren of andere ondernemers met vergelijkbare ervaringen uit de praktijk. Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig wanneer er ondernemers zijn die jou zijn voorgegaan of die jij juist verder op weg kan helpen!

Tweewekelijks actueel overzicht, 24/7 online

Graag op de hoogte blijven van alle Retail ontwikkelingen op provinciaal niveau? Elke twee weken ontvangen aangesloten Retail ondernemers een overzicht met actuele onderwerpen. Daarnaast brengt de backoffice onderwerpen telefonisch actief onder de aandacht. Los van de e-mail kan elke gebruiker 24/7 inloggen op het (online) RIC-Connect platform. Tijdens kantooruren is het mogelijk om direct (offline) contact te leggen met de backoffice.

Meld je direct aan

Aanbod & Behoefte

Op RIC-Connect kun je eenvoudig jouw behoefte aangeven: ‘Ik heb als Retail ondernemer een vraag die ik met andere ondernemers wil delen’. Of plaats jouw aanbod op RIC-Connect: ‘Ik heb iets te melden dat voor andere ondernemers interessant kan zijn’.

Denk ook aan vragen zoals:

- Ik wil een webshop gaan bouwen, wie heeft hier ervaring mee?

- Wie kan mij helpen met mijn social media?

- Welke kanalen gebruiken jullie? Wat werkt wel en wat niet?

Resultaat door verbinding

RIC-Connect resulteert in concrete samenwerking tussen Retail ondernemers op lokaal, regionaal of provinciaal niveau. RIC faciliteert en stimuleert hiermee onderlinge samenwerkingen en innovaties.

Meld je direct aan

SPELREGELS: GEEN VACATURES EN LEEGSTAND

Binnen RIC-Connect geldt één belangrijke spelregel: RIC-Connect is geen vacaturebank en ook geen community die de lokale leegstand oplost. RIC-Connect zorgt voor concrete verbindingen, waardoor de aangesloten Retail ondernemers niet telkens het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.